waspada dengan ilmu sihir

Assalammualaikum,

Bagaimana dengan keadaan kawan-kawan hari ini? Kali ini kita akan sentuh pula mengenai bab sihir dalam rumahtangga dan bagaimana untuk menghindarinya. Sepertimana yang perlu kawan-kawan tahu, sihir boleh meruntuhkan rumahtangga yang kita bina jika kita tidak bersedia untuk mengahadapinya.

Antara sihir yang berkaitan dengan topik kita ialah:

– Sihir memisahkan suami isteri
– Guna-guna atau sihir percintaan
– Sihir menahan pernikahan.

Sihir pemisah suami isteri ini dilakukan adalah untuk memisahkan pasangan tersebut, mereka akan wujudkan perasaan saling membenci dan sering ingin berpisah kerana masing-masing tidak tahan lagi dengan kelakuan pasangan mereka. Biasanya sihir seperti ini di lakukan oleh isteri kita sendiri, samada yang tua atau yang muda, dan juga sering juga di lakukan oleh bekas-bekas kekasih kita apatah lagi sekira ianya bekas tunang kita, atau kita pernah menolak pinangan orang.

Pada zahirnya kita anggap pergaduhan dalam rumah tangga tu sebagai lumrah hidup dan ianya perkara biasa, memang kita sering tidak menyangka ianya ada unsur sihir. Dan perpisahan yang terjadi di anggap kerana tiada lagi keserasian untuk hidup bersama. Jadi nasihat saya, sebelum melakukan penceraian, silalah semak diri dan isteri dulu adakah terdapat unsur-unsur sihir yang di tujukan kepada kita.

Saya ulangi, sebelum kita membuat keputusan ingin bercerai, sila scan diri dan isteri kita di mana-mana pusat rawatan islam untuk melihat samada kita di sihir orang atau sememangnya kita dah tidak serasi.

Mari kita lihat tanda-tanda sihir pemisah suami isteri dulu. Sekiranya kawan-kawan mempunyai tanda-tanda seperti dibawah ni, segeralah pergi mendapatkan rawatan. Ok yang pertama..

1. Perubahan sikap pada diri kita atau pasangan secara tiba-tiba, dari cinta menjadi benci.
2. Sering meragui pasangan, tidak percaya, dan rasakan pasangan kita melakukan kecurangan.
3. Keras hati dan susah nak minta maaf jika bersalah.
4. Membesar-besarkan perselisihan faham walaupun hal itu merupakan perkara kecil
5. Nampak hodoh terhadap pasangan, sedangkan orang lain nampak pasangan kita tu cantik.
6. Setiap perbuatan serba tak kena yang di lakukan oleh suami isteri.
7. Sering bertengkar dan sering ingin berpisah.

Jika kawan-kawan pernah alaminya, segeralah berubat demi menyelamatkan rumahtangga yang di bina. Saya amat mensyorkan agar kawan-kawan mendapatkan rawatan secara Islam yang 100% menggunakan Al-Quran. Jangan sesekali berjumpa tok bomoh, dukun, pawang yang menggunakan khidmat jin, bunian, khadam dan sebagainya, kerana ianya hanya sia-sia, buang duit, masa dan tenaga. Disini apa yang saya cadangkan ialah, sekiranya kawan-kawan alami masalah ini, segeralah mendapatkan rawatan di pusat rawatan Islam yang menggunakan ayat suci Al-Quran sebagai rawatan. Contoh yang boleh saya berikan ialah seperti Pusat Rawatan Zamdurrani. Info sila ke laman web mereka http://www.zamdurrani.dumei.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s