PERMATA YANG HILANG kini sudah dijumpai…..


Buku Seni Nafkah Batin -Naskah Peribadi untuk Bakal Pengantin & Suami Isteri

Apabila musim raya maka banyaklah jemputan kahwin yang kita terima. Oleh itu kepada bakal-bakal pengantin mahu pun yang dah lama berumahtangga amatlah digalakkan membaca buku ini sebagai panduan dalam melayari kehidupan seksual yang optimum mengikut cara Islam. Hubungan kelamin yang dilakukan dengan sempurna adalah satu jalan terbaik bagi kepuasan batin suami dan isteri. Ini kerana hubungan kelamin adalah kemuncak dari kemeseraan yang dipupuk hari demi hari melalui kesetiaan, tanggungjawab lainnya dalam rumahtangga. Hubungan yang tidak lancar dan tidak dapat memenuhi keinginan pasangan sering menimbulkan ‘perang dingin’. Perang Dingin yang berpanjangan tanpa berusaha mencari penyelesaian akan membawa kepada retak menunggu belah. Kerana itu sebab dan cara mengatasinya penting untuk diketahui. Permata Yang Hilang adalah pengetahuan ‘Seni Nafkah Batin’ yang membicarakan soal senggama (hubungan seks) secara terang dan jelas merupakan rujukan penting bagi setiap bakal pengantin dan suami isteri.
Link
Pengetahuan ini amat penting sebagai satu daripada senjata lelaki dan juga wanita dalam berusaha bagi mencapai kemeseraan dan kedamaian dalam rumahtangga.

“Perlu dingatkan di sini bahawa kandungan gambar-gambar mengenai kedudukan tubuh-badan dalam posisi dalam buku ini serta teknik jimak tiadalah bertujuan lucah melainkan bertujuan pendidikan seks dan memberi penerangan yang jelas semata-mata”.

Buku ini adalah Naskah Peribadi yang diagihkan khas terus kepada pembaca bagi memenuhi permintaan yang berterusan terhadap Permata Yang Hilang yang sudah bertaraf nilai sentimental serta antik. Buku ini tidak dipasarkan di pasaran terbuka. Dari itu, dinasihatkan agar sesiapa yang berminat boleh memuatturun naskah digital buku yang telah diharamkan di pasaran terbuka ini DI SINI.

Advertisements

2 thoughts on “PERMATA YANG HILANG kini sudah dijumpai…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s