Jom kita pakat join Mastereload!

Assalamualaikum / Selamat Datang / Welcome!

MasterEload adalah satu bentuk perniagaan berkonsepkan Multi Level Marketing (MLM) dan produk utamanya ialan reload prepaid Maxis, Celcom, Digi & lain lain hanya dengan menggunakan SMS. Syarikat MLM tersebut ialah Summit Priority Sdn. Bhd. (703668K)

Laman web MasterEload.Biz ini bukan web rasmi syarikat iaitu MasterEload.Com, tetapi merupakan laman web peribadi dari group agen-agen Mastereload tajaan dari web ini & fungsinya bekerja untuk agen-agen kami di internet secara
online.

Jika anda masih baru dalam Bisnes Prepaid ini, sila duduk, tenangkan fikiran & luangkanlah sedikit masa untuk membaca dan fahamkan kandungan laman web ini. Tq.

Jika anda sudah lama dalam Bisnes Prepaid ini disyarikat lain, anda pun boleh duduk, tenangkan fikiran, sambil minum kopi tapi jangan hisap rokok. Luangkanlah  masa lagi untuk membaca dan fahamkan kandungan laman web ini, bandingkan dengan konsep dulu dan seterusnya tak perlu teragak-agak keluarkan dari poket RM58 dan bayar kepada penaja anda untuk menjadi agen disyarikat ini pula.

Sesiapa sahaja boleh memulakan perniagaan ini dengan serta merta sebaik sahaja membayar yuran agen RM58   kepada sponsor atau upline anda disebelah kiri dan anda akan didaftarkan terus secara SMS oleh penaja, dan boleh mula bisnes prepaid. Segala jualan prepaid anda, penajaan dowline anda atau lain lain urusan hanya dengan SMS dari telefon bimbit anda sendiri, keuntungan jualan prepaid sehingga 80% dari margin keuntungan prepaid boleh dicapai walaupun anda baru menjadi agen atau tiada satu downline pun. Konsep MasterEload mudah, tiada tekanan mencari downline, kerana downline anda boleh diperolehi automatik dari website ini, Sila  login website ini untuk dapatkan plan pemasaran, maklumat bonus, komisyen dan lain lain.

Antara kelebihan menjadi agen MasterEload

Yuran Agen RM58   dan diberi modal 16 RP . (1 RP= RM1)
Maintain sebulan hanya 1 kad berharga RM10.00.
Boleh menjual/order/topup/menaja  melalui laman web mastereload selain SMS.
Yuran tahunan RM12 setahun memberi imbuhan yang besar kepada ahli yang mempunyai downline yang ramai!
Untuk mendapat pendapatan lebih, agen perlu dapat banyak downline dan jadi Mobile Center.
Tidak ada pangkat. Agen diberi bonus sehingga 10 level walaupun direct downline hanya 1 orang sahaja.
Bonus-bonus seperti untung runcit, overiding hingga 10 level, tajaan, tahunan, master fund, insentif menjadi mobile center.
Sila daftar percuma dan login di website ini untuk info lanjut.

Kelebihan menjadi agen MasterEload dibawah Group MasterEload.BiZ

PERCUMA ! Website Replika MasterEload.Biz sebagai promosi bagi mendapat downline cara internet. Contoh: http://mastereload.biz/?username-anda
PERCUMA! Auto Downline / Pilihan upline secara rawak PERCUMA jika web ini tiada penaja dan data upline akan disimpan dlm komputer pengguna selama 2 minggu.
PERCUMA ! Email  atau SMS(30sen) “ALERT” kepada anda setiap kali ada pendaftaran ahli baru dari website anda.
PERCUMA ! Web SMS kepada nombor talian Celcom.
PERCUMA ! Visitor Logs, Auto Follow -up dan lain lain
PERCUMA ! Starter Kit untuk promosi Off Line Anda
EXPRESS  Top-Up Modal (RP) Agen melalui SMS atau web ini secara online.
 
“FIKIRKAN!!!  Anda beli prepaid di kedai kena bayar harga penuh, tapi beli prepaid dengan diri sendiri dapat diskaun dan boleh jual pada harga penuh kepada kawan kawan, pelajar Universiti, jiran rumah, rakan pejabat dan kepada lebih 14 juta pengguna prepaid lagi.”

DAFTAR PERCUMA dahulu di laman web ini untuk mendapat status AHLI BIASA dan login, barulah anda boleh membaca panduan lengkap pelan pemasaran MasterEload. Jika berminat menjadi agen, sila buat pembayaran yuran agen kepada penaja/sponsor anda yang telah ditentukan semasa mendaftar ini, dan upgrade status  keahlian anda disini daripada status AHLI BIASA  kepada status  AHLI AGEN MASTERELOAD. Ayuh! jadilah agen terdahulu, pakat kawan ramai-ramai mendaftar dibawah anda! Jangan lepaskan peluang ini!!!
Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web saya iaitu www.ki.r8.org atau sms saya di 012-9617100.

Terima kasih.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s